Hallgatói juttatás pályázatok

A Széchenyi István Egyetem, Egyetemi Hallgatói Önkormányzata pályázatot hirdet 2018/19/2. félévére: Rendszeres szociális ösztöndíjLakhatási támogat...

Hallgatói juttatás pályázatok

Felhívás - Vendégfogadás témakörben

Tisztelt Kollégista hallgató! Az ESZK pályázati felhívást tesz közé a kollégiumi vendégfogadás rendszerének fejlesztésére. A jelenlegi vendégfogadás...

Felhívás - Vendégfogadás témakörben

Felhívás - Társalgóhasználat

Tisztelt Kollégista hallgató! Az ESZK pályázati felhívást tesz közé a kollégiumi társalgók használati szabályozásának témakörében. Sajnos az utóbbi ...

Felhívás - Társalgóhasználat

Kollégiumi Msc-s és pótjelentkezés 2018/19/II. félév

A kollégiumi jelentkezés azon keresztféléves MSC-s, elsőéves, felsőéves, Erasmusról visszajövő, felsőfokú szakképzés, valamint a PhD hallgatók számára...

Kollégiumi Msc-s és pótjelentkezés 2018/19/II. félév

Kollégiumi díj kiírása

Kedves Kollégisták! A kollégiumi díjak kiírásra kerültek! A 2018/19/I szemeszterében a kollégiumi díjak befizetési határideje a következőképpen fog ...

Kollégiumi díj kiírása

Felhívás - Vendégfogadás témakörben

módosítva: 2019.01.24 09:53

Tisztelt Kollégista hallgató!

Az ESZK pályázati felhívást tesz közé a kollégiumi vendégfogadás rendszerének fejlesztésére.

A jelenlegi vendégfogadási rendszer sajnos nem alkalmazkodik a mai igényekhez, ezért azt szeretnénk tovább fejleszteni. Lehetőséget biztosítunk a hallgatóknak, hogy saját ötleteiket megosszák velünk, hogy az igényeiknek megfelelő rendszert tudjunk fejleszteni. Az ESZK-nak van terve a vendégfogadásos rendszer fejlesztésére, de szeretnénk lehetőséget adni a kollégista hallgatóknak, hogy a saját életterüket még biztonságosabbá tegyék.

Tovább

Felhívás - Társalgóhasználat

módosítva: 2019.01.24 09:52

Tisztelt Kollégista hallgató!

Az ESZK pályázati felhívást tesz közé a kollégiumi társalgók használati szabályozásának témakörében.

Sajnos az utóbbi időben a helytelen magatartás miatt, valamilyen szabályzást kell a kollégiumi társalgókra bevezetni. A kollégiumnak vannak javaslatai, de úgy gondoltuk, hogy a hallgatóknak is adunk lehetőségeket ötleteik megírására és elküldésére.  A társalgókban lévő bútorokra sokan nem vigyáznak, azokat rongálják felelősségvállalás nélkül, nem jelentik be a rendezvényeket, nem takarítják ki maguk után a társalgót, nem viszik le a szemetet és a közösségi terekben található szemetesekbe dobják ki azokat.  Többen nem funkciónak megfelelően használja a társalgókat, így most lehetőséget adunk minden kollégista hallgatónak, hogy részese legyen egy olyan folyamatnak, amely a kollégium életére kihat.

Tovább

Nyári szállás 2018

módosítva: 2018.05.14 09:27

Tisztelt Hallgatók!

Az idei évben is van lehetőség korlátozott számban nyári kollégiumi férőhelyek igénylésére. Sajnos az U18 Atlétika Európa Bajnokság miatt a nyári szállásokat a Hegedűs Gyula Kollégiumban és a Külső Kollégiumban (Mészáros Lőrinc út 20.) bizonyos időszakokban csak korlátozott számban tudunk biztosítani a hallgatóink részére. A Mosonmagyaróvári Kar hallgatóinak természetesen a Cserháti Sándor Kollégiumban biztosítunk férőhelyet a nyári időszakra.

Csak abban az esetben igényelhető a tantervi kötelező szakmai gyakorlat miatt nyári szállás, ha a szakmai gyakorlat időtartamának nagyobb része a nyári időszakra esik. Nyári szállás minden esetben 2 hónapra igényelhető!

Kérünk mindenkit, hogy ennek tudatában jelentkezzen nyári szállásra.

Tovább

Kollégiumi Msc-s és pótjelentkezés 2018/19/II. félév

módosítva: 2019.01.24 13:36

A kollégiumi jelentkezés azon keresztféléves MSC-s, elsőéves, felsőéves, Erasmusról visszajövő, felsőfokú szakképzés, valamint a PhD hallgatók számára lehetséges, akik a második szemeszterre kollégiumi férőhelyet szeretnének igényelni. Azoknak a hallgatóknak, akik a tanév eleji felvételi áljárásban kollégiumi férőhelyet kaptak és beköltöztek, NEM KELL ÚJRA JELENTKEZNIÜK.

Jelentkezési időszak: 2019.01.24. 12:00 - 2019.01.28. 23:59

Ebben az időszakban kell jelentkeznie minden első,- és felsőéves hallgatónak, akinek nincs még lezárt féléve az Egyetemen, neki automatikusan 0 pontot számol a rendszer, ez utólag manuálisan kerül korrigálásra.

Ebben az időszakban kell jelentkeznie azoknak a hallgatónak is, aki a 2018/19-es tanév keresztféléves MSC-s képzésre felvételt nyertek.

Az egyetem felvételi eljárásában most résztvevő Msc-s jelentkező hallgatók (tehát akik január 24-én tudják meg a felvételi eredményüket), a kollégiumi jelentkezési időszak alatt a rendszerbe bekerülés miatt, előreláthatólag 2019.01.26-tól tudnak majd jelentkezni. A jelentkezés időpontja nem befolyásolja a kollégiumi eredményt (vagyis nem a jelentkezés sorrendje, hanem a felvételi pontszám a mérvadó).

Eredményhirdetés várhatóan2019.01.30.

Tovább

Galéria

Egyetemi Kollégium Eseménynaptára

Szenátusi Ülés 2019. március 25. 14:00 - 16:00
Elektronikus ZH nap 2019. március 27.
Véradás 2019. március 27. 10:00 - 16:00
Hallgatói klubkoncert 2019. március 27. 19:00 - 23:00

Térkép

Térkép