Vendégfogadás

A Széchenyi István Egyetem Kollégiumaiban lakó kollégista hallgatói kétféle módon  fogadhatnak vendéget, az alábbi oldalon keresztül:

http://hallgato.sth.sze.hu

Széchenyi István Egyetem Kollégiumai alatt az alábbi kollégiumok értendőek:

  • Hegedűs Gyula (Központi) Kollégium
  • Multifunkciós épület
  • Külső Kollégium (Mészáros Lőrinc utca)
  • Famulus Kollégium
  • Cserháti Sándor Kollégium (Mosonmagyaróvár)

Egyetemi kártya

Az Egyetemi kártyával (Hallgatói, Oktatói, Öregdiák, Vendég kártya) rendelkező személyt a kollégista felveheti a vendéglistájára a vendégkártya menüpontban. Egy kollégista egyszere 2 személyt tud a listáján tartani. Ezen személyek 06:00-tól 22:30-ig tudnak a beléptető rendszeren a saját kártyájukkal közlekedni. Ez a lehetőség nem engedi meg a kollégiumban bentalvást, a 22:30 után benttartozkódok kártyája automatikusan letiltásra kerül. A letiltott kártyával a közlekedés nem lehetséges, újraaktiválási díj 2000 Ft. 
A vendégkártya használatához ujjlenyomat szükséges, amelyet a kollégium portáján a NetClub által megadott időpontban a vendég intézni, de csak az után, hogy a kollégista felvette vendégnek.

Saját szobás bentalvó igénylése 

A vendég által fizetendő díjat a vezetőség egységesen 1000 Ft/fő/éj összegben határozta meg, amiről pénztárgépi bizonylatot kap a befizető.

A vendégfogadás menete:

A kollégista hallgatónak interneten keresztül kell leadnia vendégfogadó igényét, valós adatok megadásával a hallgato.sth.sze.hu oldalon a Hallgatói Vendégfogadás menüpontban. A vendégfogadás a szobatárs jóváhagyásával lehetséges, amelyet a kapott e-mailben vagy a hallgat.sth.se.hu oldalra belépve tehet meg.
A vendégfogadás akkor válik érvényessé, amikor a hallgató az adott kollégium adminisztrációs irodában vagy portán befizeti a szállásdíjat, és megkapja a befizetési igazolást.

A befizetett szállások listáját a portaszolgálatnak lehetősége van on-line követni, ami alapján ellenőrizni tudja az adott vendég szállásjogosultságát.

Foglalás befizetésére a kollégiumi irodákban fogadási időben van lehetőség. 

Hegedűs Gyula kollégium/Multifunkciós épület:  K4-es portai befizetést követően aK3/K4 épület II. emeleti kollégiumi irodában fogadási időben 

Külső kollégium: T portán való befizetést követően aT-épület II. emeleti Vezetőségi Irodában fogadási időben

Famulus Kollégium: K4-es portai befizetést követően az ÚT 106-os irodában fogadási időben

Cserháti Sándor kollégium: E épület portán való befizetést követően az E épület földszint kollégiumi irodában fogadási időben lehet átvenni.

A fogadási időn kívül vendégéjszaka befizetése nem lehetséges, a kollégistának kötelessége előre gondoskodni a vendége érkezésének előre történő bejelentéséről.

A vendégnek az utolsó vendégéjszaka másnapján legkésőbb 12:00-ig kötelező elhagynia a szobát, de amennyiben már napközben elhagyta a kollégiumot, visszajönni már csak a hallgatói/vendég kártyája használatával lehetséges.

Ha valakinek az előre igényelt, és fizetett vendégéjszaka napján tiltódik le kollégiumi hallgatói/vendég kártyája, úgy azt a kollégium díjmentesen újraaktiválja. Ettől függetlenül kérjük, hogy az a vendég, aki rendelkezik hallgatói/vendég kártyával, és bennalvást igazoló papírral is, úgy ő az igazoló papírt használja a belépés jogosultságának ellenőrzéséhez.

Az, aki nem jelezte előre bentalvását és a megadott időpontig nem hagyja el a kollégium épületét, annak a kártyája letiltódik (így később nem lehet vendég a kollégiumban) és büntetést köteles fizetni, melynek összege 2000 forint. A díj befizetését követően a kártyát újraaktíváljuk.

Szervita Nővérek Szent József Diákotthona

Galéria

Egyetemi Kollégium Eseménynaptára

Szenátusi Ülés 2021. november 29. 14:00 - 16:00
Hallgatói klubkoncert 2021. december 1.
Levelező tagozat óráinak időpontja 2021. december 3. - 2021. december 4.
Hallgatói klubkoncert 2021. december 8.
Szorgalmi időszak vége 2021. december 11.

Térkép

Térkép