Galéria

Eseménynaptár

Térkép

Térkép

Hegedűs Gyula Kollégium

Az Egyetem közvetlen közelében, a Mosoni-Duna partján fekvő épületegyüttes 3 szárnya több mint 800 hallgató elhelyezésére alkalmas. A Hegedűs Gyula Kollégium a 2016/17-es tanévben teljesen fel lett újítva. A szobák új bútorzatot kaptak, valamint a elektromos hálózat is korszerűsítve lett. A szobák két ágyasak, tanulóasztalokkal, könyvespolccal, beépített szerkénnyel, internet-csatlakozási lehetőséggel felszereltek. Az épület 6 emeletes, melyben 3 lift található. A kollégiumban Wifi hálózat működik, amelyre a hallgatók saját azonosítóval tudnak csatlakozni. Két szoba és a köztük található vizesblokk alkot egy lakóegységet. A kollégiumban működő hallgatói szervezetek és az Egyetem közelsége lehetőséget nyújt bekapcsolódni a közösségi életbe. A közvetlen közelben számos étkezési és szórakozási lehetőség is adott. A szinteken hallgatói társalgók találhatóak, amelyek biztosítják a hallgatók számára a tanulás lehetőségét.

Szoba felszereltsége

2 db ágy párnával és paplannal, 2 db íróasztal, 2 db szék, 4 db fali polc, 3 db zárható beépített szerkény alsó és felső résszel, 1 db hűtő

 Szobapáronként közös fürdőszoba wc-vel.

További szolgáltatások

  • kondicionáló terem,
  • mosási lehetőség.

Minden folyosóhoz tartozik teakonyha, ahol rezsókat, mikrohullámú sütőket és beépített sütőt is használhatnak a hallgatók.

Kollégiumi díj
2 ágyas szobák: 16 000 Ft/fő/hó

Kollégium címe, elérhetősége
9026 Győr, Egyetem tér 1.

K4 porta nyitva tartás: 6:00 – 22:00
K3 porta nyitva tartás: 0:00 – 24:00