Galéria

Eseménynaptár

Térkép

Térkép

Famulus kollégium

A Famulus Kollégium 2007 szeptemberében nyílt meg az Árkád szomszédságában az egykori NYME győri karának. 2016. január 1. óta  a Széchenyi István Egyetem irányítása alatt működik a kollégium.

A kollégiumban kevesebb mint 100 hallgatónak tudunk férőhelyet biztosítani. Az apartmanok három emeleti szinten helyezkednek el liftes összeköttetéssel. Négy fős lakóegységek (2 x 2 ágyas szobával) zuhanyzóval, WC helyiséggel szolgálják a lakók kényelmét. A konyhában beépített bútor, hűtő, főzési lehetőség és tároló szekrény áll rendelkezésre. Internet- és telefoncsatlakozás támogatja a tanulást.

A biztonságról 24 órás recepció gondoskodik.

A harmadik emeleten van a társalgó; földszinten oktatóterem (klubhelyiség) és kerékpártároló került kialakításra. A pinceszinten mosoda és aerobik terem található (a szomszéd épületben működik egy fitness központ). A tanszállodában üzemel egy bowling- és squash pálya. A squash pályát a kollégista hallgatók kedvezményesen vehetik igénybe.

Bevásárlási lehetőséget és a szolgáltatások széles körét kínálja a közeli Árkád.

A kollégium az oktatószállodával szorosan együttműködik, ami a hallgatók számára munkalehetőséget jelent pl. rendezvények alkalmával.

Apartman felszereltsége

1 fürdő és wc, 1 db konyhaszekrény főzőlappal és mosogatóval

Szoba felszereltsége

 2 db ágy párnával és paplannal, 2 db íróasztal, 2 db szék, 2 db szekrény, 2 db polc  

Kollégiumi díjak
2 ágyas szoba: 20 500 Ft/fő/hó

Kollégium címe, elérhetősége
9027 Győr, Budai u. 4-6.