Galéria

Eseménynaptár

Akadémiai Nap (oktatási szünet) 2023. szeptember 21. 10:00 - 18:00
Levelező oktatás kontaktóráinak időpontjai 2023. szeptember 22. 13:30 - 2023. szeptember 23. 19:30
Szenátusi Ülés 2023. szeptember 25. 14:00 - 16:00
Hallgatói klubkoncert 2023. szeptember 27.
Levelező oktatás kontaktóráinak időpontjai 2023. szeptember 29. 13:30 - 2023. szeptember 30. 19:30

Térkép

Térkép

Kollégiumból való kiköltözés menete

1, A Neptun rendszerben minden kollégiumi tartozást rendezni kell (kollégiumi díj, késedelmi díj stb.).

2, Kiköltözési kérelmet kell a nyomtatni. (Letöltések menüpont) 

3, A nyomtatványt a kollégiumi irodába fogadási időben be kell vinni, ahol a díjak teljesítésének ellenőrzése után megtörténik a kiköltözési adminisztráció.

4, A szobát vagy a kollégiumi férőhelyet ki kell takarítani, hibátlanul, rendezett formában kell azt az ellenőrző személyenek bemutatni.

5, Az adminisztrációt követően a Gondokság számára a szobakulcsot le kell adni. Famulus Kollégium és a Cserháti Sándor Kollégium esetén a szobakulcsot a portára kell leadni.

Fontos információk

A kiköltöző férőhelyét minden esetben a Gondnokság vagy a Kollégiumi Bizottság delegáltja ellenőrzi, hogy az SZMSZ-ben foglaltak szerint adta-e át a hallgató.

A kiköltözés pillanatában a hallgató kártya inaktiválásra kerül, ezt követően csak vendéglistára történő felvétellel tud a hallgató közlekedni.

A Multifunkciós Épület, a Hegedűs Gyula Kollégium és a Külső Kollégium esetén a szoba kulcsát miden esetben a Gondokságra kell leadni, a portákon nem hagyható (kulcs elhagyás esetén a kulcs pótlásának díja a hallgatót terheli).

A Famulus Kollégiumban és a Cserháti Sándor Kollégiumban a portákra kell leadni a szoba kulcsát (kulcs elhagyás esetén a kulcs pótlásának díja a hallgatót terheli).

A kollégiumban csak az államvizsgáig maradhatnak a hallgatók a félév végén (diplomaátadóig nem). Ha az államvizsga időpontja későbbre esik, mint a kiköltözés határideje, akkor e-mailben lehet kérvényezni az államvizsgáig történő bent maradást a  győri kollégiumok esetén a kollegium@sze.hu címen, illetve mosonmagyaróvári kollégium esetén a mek.kollegium@sze.hu címen. A kiköltözés határideje ebben az esetben az államvizsga napja.

A levélnek tartalmaznia kell:

-        hallgató nevét,

-        szakját,

-        Neptun kódját,

-        szobaszámát,

-        jelenlegi kollégium nevét,

-        államvizsga napjának a dátumát.

A végzős (passzív, abszolvált, törölt státusz) hallgatóknak a jogviszony megszüntetését követően azonnal ki kell költözniük a kollégiumból.

Csak a meghirdetett határidőig van lehetőség kiköltözni.

Kiköltözni csak a kollégiumi iroda délelőtti fogadási idejében lehetséges (hétvégén nincs ügyfélfogadás).