Galéria

Eseménynaptár

Térkép

Térkép

Multifunkciós épület

A Hegedűs Gyula Kollégiumhoz 2017-ben két új szárnyat építettek. A Multifunkciós épületben a szobák két ágyasak, tanulóasztalokkal, könyvespolccal, szekrénnyel, internet- és kábelTV csatlakozási lehetőséggel felszereltek. A kollégiumban Wifi hálózat működik, amelyre a hallgatók saját azonosítóval tudnak csatlakozni. Az épületek 9 szintesek és két-két lift segíti a közlekedést. A lakóegységek apartman jellegűek, egy előtérből nyílik 2 szoba, a fürdőszoba és a mellékhelység. A szinteken hallgatói társalgók találhatóak, amelyek biztosítják a hallgatók számára a tanulás lehetőségét.

Apartman felszereltsége

1 fürdőszoba, 1 wc, 2 db szekrény, 1 db hűtő

Szoba felszereltsége

2 db ágy párnával és paplannal, 2 db íróasztal, 2 db szék, 4 db fali polc, 2 db szerkény

További szolgáltatások

  • kondicionáló terem,
  • mosási lehetőség.

Minden folyosóhoz tartozik teakonyha, ahol rezsókat, mikrohullámú sütőket és beépített sütöket használhatnak a hallgatók.

Akadálymentesítés

A Multifunkciós Épületben 6 db kétágyas akadálymentes szoba áll a hallgatók rendelkezésére. A szobák felszereltsége: 2 db ágy párnával és paplannal, 2 db nagy méretű íróasztal, 2 db szék, 4 db szerkény, 1 db hűtő. Minden szobához tartozik külön akadálymentes zuhanyzó és WC. A beléptető rendszer mellett akadálymentes bejárat található a K1 portán. A szoba megközelítése lifttel lehetséges.

Kollégiumi díjak
2 ágyas szobák: 17 400 Ft/fő/hó

Kollégium címe, elérhetősége
9026 Győr, Egyetem tér 1.

K1 porta nyitva tartás: 0:00 – 24:00
K0 porta nyitva tartás: 6:00 – 22:00