Kollégiumi tájékoztató

Kollégiumi bentlakás feltételei

Kis fogyasztású háztartási berendezések behozatala a kollégiumba:

Az elektromos hálózat terheltsége, egyes tűzrendészeti szempontok miatt, és az áramfogyasztás volumenének érdekében bizonyos tárgyi eszközöknek szigorúan tilos a behozatala a kollégiumba. Ezt az év folyamán többször ellenőrizni fogják.

Az alábbi eszközök behozatala tiltott:

Külső kollégium:

  • Hősugárzó
  • Merülőforraló

Hegedűs Gyula Kollégium Multifunkciós épület:

  • Mikrohullámú sütő
  • Rezsó / főzőlap
  • Hősugárzó
  • Merülőforraló

A központi kollégiumban és a Multifunkciós épületben minden épület minden emeletén található konyha, melyben főzésre alkalmas eszközök vannak kihelyezve, mint mikrohullámú sütő, főzőlapok, illetve mosogatók.

Internet

Internet igénylési lehetőség van, melynek díja félévenként 6.500 Ft. Lehetséges 1 hónapra is előfizetni, ami 2.000 Ft-ba kerül. További információ olvasható a https://internet.sth.sze.hu/ oldalon.

Dohányzás

A kollégium egész területén (erkély, lift, közös WC, konyha, folyosó, társalgó), és a szobán belüli dohányzás szigorúan tilos!!!
A külső kollégiumi szobák füstérzékelőkkel vannak felszerelve.

Mosási lehetőség

A kollégiumban lehetőség van mosógépek használatára. A Hegedűs Gyula Kollégiumban a K2-es épület 2. emeletén, Külső kollégium esetén a T épület 2. emeletén található egy-egy mosókonyha, ami szárítógéppel is felszerelt. A gépek 100Ft-os érmével működnek.

Biometrikus azonosító - térfigyelő rendszer

A kollégiumokban biometrikus azonosítóval működő beléptető-rendszer szolgál a belépők azonosítására, továbbá a törvény által felhatalmazott területeken térfigyelő-rendszer működik (68 db éjjellátó kamera). A biometrikus azonosításhoz hallgatói kártyát kap minden beköltöző hallgató. 

A kártyarendszerről bővebben az alábbi linken olvashatsz!

Parkolás

A külső kollégium sorompóval zárt parkolóval rendelkezik. A sorompó nyitásához kapunyitó igényelhető a T-épület II. emeletén lévő vezetőségi irodájában 5.000 Ft/tanév kaució ellenében!

A  központi kollégium közvetlen közelében számos parkolási lehetőség van, mint a kollégiumok mögötti parkolóhelyeken, mint az egyetem környékén.

Közlekedés

Helyközi járatok
Bővebb információ kérhető vasúton való megközelítéssel a www.elvira.hu -ról, illetve busszal való megközelítéssel kapcsolatban a http://www.menetrendek.hu/ oldalakról

Győri helyi járatok
Bővebb információt a helyi közlekedéssel kapcsolatban ide kattintva találsz!

Szervita Nővérek Szent József Diákotthona

Galéria

Egyetemi Kollégium Eseménynaptára

Szenátusi Ülés 2020. január 27. 14:00 - 16:00
Szorgalmi időszak kezdete 2020. február 10.
Levelező tagozat óráinak időpontja 2020. február 14. - 2020. február 15.
Levelező tagozat óráinak időpontja 2020. február 21. - 2020. február 22.
Szenátusi Ülés 2020. február 24. 14:00 - 16:00

Térkép

Térkép