Vendégfogadás

A Széchenyi István Egyetem Kollégiumaiban lakó kollégista hallgatóinak lehetőségük van saját szobában bennalvó vendég fogadására.
Széchenyi István Egyetem Kollégiumai alatt az alábbi kollégiumok értendőek:

  • Hegedűs Gyula (Központi) Kollégium
  • Külső Kollégium (Mészáros Lőrinc utca)

A vendég által fizetendő díjat a vezetőség egységesen 1000 Ft/fő/éj összegben határozta meg, amiről számlát állít ki a kollégium.

A vendégfogadás menete:

A kollégista hallgatónak interneten keresztül kell leadnia vendégfogadó igényét, amelyet az alábbi weboldalon keresztül tehet meg a valós adatok megadásával:
http://hallgato.sth.sze.hu

A vendégfogadás akkor válik érvényessé, amikor a hallgató az adott kollégium adminisztrációs irodájában befizeti a szállásdíjat, és megkapja a befizetési igazolást.
A befizetett szállások listáját a portaszolgálatnak lehetősége van on-line követni, ami alapján ellenőrizni tudja az adott vendég szállásjogosultságát.


Foglalás befizetésére az alábbi helyeken és időintervallumban van lehetőség:

Hétfőtől-csütörtökig: 9:00–11:30 és 13:30–15:00-ig, pénteken 13:30-15:00

Hegedűs kollégium:   K3/K4 épület II. emelet sarka

Külső kollégium: T-épület II. emeleti Vezetőségi Iroda

A fenti időpontokon kívül vendégéjszaka befizetése nem lehetséges, a kollégistának kötelessége előre gondoskodni a vendége érkezésének előre történő bejelentéséről.

A vendégnek az utolsó vendégéjszaka másnapján legkésőbb 10:00-ig kötelező elhagynia a szobát, de amennyiben már napközben elhagyta a kollégiumot, visszajönni már csak a hallgatói/vendég kártyája használatával lehetséges.

Ha valakinek az előre igényelt, és fizetett vendégéjszaka napján tiltódik le kollégiumi hallgatói/vendég kártyája, úgy azt a kollégium díjmentesen újraaktiválja. Ettől függetlenül kérjük, hogy az a vendég, aki rendelkezik hallgatói/vendég kártyával, és bennalvást igazoló papírral is, úgy ő az igazoló papírt használja a belépés jogosultságának ellenőrzéséhez.

Az, aki nem jelezte előre bentalvását és a megadott időpontig nem hagyja el a kollégium épületét, büntetést köteles fizetni, melynek összege 2000 forint.

Galéria

Egyetemi Kollégium Eseménynaptára

Nyári záróvizsga időszak a jogász szakon 2017. március 1. - 2017. június 16.
Kurzuskiírási időszak 2017. március 20. 00:00 - 2017. április 7. 23:00
Elektronikus ZH nap 2017. március 29.
Elektronikus ZH nap 2017. március 31.
Levelezős konzultációs hétvége 2017. március 31. 08:00 - 2017. április 1. 18:00

Térkép

Térkép