Szolgáltatások

Kedvezményesen igénybe vehető szolgáltatások

A kollégiumban lehetőség van különböző szolgáltatások igénybevételére a kollégista, és
nem kollégista hallgatók számára szolgáltatástól függően!

Ezek azért előnyösek, mert a szolgáltatások nagy részét ingyen élvezheti az igénybevevő (benne van a kollégiumi díjban), vagy ha fizetni is kell érte, akkor az non-profit jellege miatt csak minimális pénzbe kerül (fenntartási költség).

Internet Internet.icon  NetClub.icon

A KoleszNet nem része a kollégiumi alapszolgáltatásoknak, üzemeltetését a NetClub végzi.
A NetClub a SZE Kollégium öntevékeny szervezete, a Kollégiumi Bizottság részönkormányzata. A NetClub célja, hogy a kollégiumi hallgatók számára lehetőséget adjon a kollégiumi hálózat használatára. Továbbá, hogy elősegítse ezáltal a kollégisták tanulmányait, szakmai fejlődését, illetve a kollégiumi élet magasabb szintre emelését.

Az igénybevétele térítési díj köteles: 6.500 Ft/fő/félév vagy 2.000 Ft/fő/hó. Az internet igénylése, annak menete és további információk a NetClub honlapján megtekinthetőek.

 

Konditerem 

A belső, és külső kollégiumban lehetőség van konditerem használatára, amelynek nyitvatartása a konditerem ajtaján megtalálható. A konditerem üzemeltetői szintén lelkes önkéntesekből áll össze. Használata 600Ft/fő/hónap, amit a terem fejlesztésére fordítanak.
Továbbá található a Városi-Egyetemi Sportcsarnokban is konditerem minden hallgató számára, ami sportpártolói igazolvány ellenében használható.

 

Mosoda 

Mind a két kollégium rendelkezik mosási lehetőséggel. A Hegedűs Gyula Kollégiumban a K2-es épület 2. emeletén, a Mészáros Lőrinc utcai kollégiumban a T/II. emeleten található egy mosókonyha, ami szárítógéppel is fel van szerelve. A gépek 100Ft-os érmével működnek.

Kábel Televízió 

Mindkét kollégium, minden szobájában van lehetőség kábeltévé használatára! Ennek igénybevételéhez csak egy televízió szükséges amelyet a hallgatónak magától kell megoldania, bérelni nem lehet. Használati, előfizetői díja benne foglaltatik a havi kollégiumi díjba, melynek összege 200 Ft. A kábeltévé üzemeltetéséért a stúdiós önkéntesek a felelősek, kiknek jóvoltából nagyszámú csatorna befogható!

 Sportolási lehetőségek Image

Sportolási lehetőséget a Testnevelési és Sportközpont biztosítja szolgáltatásai révén.
A szolgáltatások sportpártolói igazolvánnyal vehetőek igénybe. A Pártolói igazolvány tulajdonosa jogosult a szabadidős sportfoglalkozások látogatására, sporteszközök kölcsönzésére, használatára.
A pártolói igazolvány díja: 2000Ft/év, amelyet az Egyetem Sportegyesületének pénztárába kell befizetni. A Sportegyesület megtalálható a Városi-Egyetemi Sportcsarnok II. emeletén.
Sportolási lehetőségek: kajak, kenu, kézilabda, röplabda, kosárlabda, atlétika, labdarúgás.

 

Stúdió

A kollégium fő zeneszolgáltatója a Stúdió amely a győri Széchenyi István Egyetemen keletkezésével nagyjából egy időben jött létre. Akkor ugyanúgy, mint most is, lelkes önkéntesekből verbuválódott csapattal dolgoznak. Jellege AUDIÓ és VIDEOSTÚDIÓ. A kollégiumban rendszeres adásuk van. A hallgatóknak sok érdekességet, információt, jobbnál jobb szórakozást kínál mindenféle stílusban.

A szolgáltatás megnevezése mellett található logóra kettintva bejön az adott szervezet hivatalos honlapja!

Galéria

Egyetemi Kollégium Eseménynaptára

Levelezős konzultációs hétvége 2017. szeptember 22. - 2017. szeptember 23.
Alkotóhét 2017. szeptember 25. - 2017. szeptember 29.
Szakirányválasztás 2017. szeptember 25. - 2017. szeptember 29.
Szenátusi ülés 2017. szeptember 25. 14:00 - 16:00
HÉHA - Luther és az angol reformáció 2017. szeptember 25. 18:00 - 19:00

Térkép

Térkép