Kollégiumi Msc-s és pótjelentkezés 2017/18/II. félév

A kollégiumi jelentkezés azon keresztféléves MSC-s, elsőéves, felsőéves, Erasmusról visszajövő, felsőfokú szakképzés, valamint a PhD hallgatók számára lehetséges, akik a második szemeszterre kollégiumi férőhelyet szeretnének igényelni. Azoknak a hallgatóknak, akik a tanév eleji felvételi áljárásban kollégiumi férőhelyet kaptak és beköltöztek, NEM KELL ÚJRA JELENTKEZNIÜK.

Jelentkezési időszak: 2018.01.24. - 2018.01.29.

Ebben az időszakban kell jelentkeznie minden első,- és felsőéves hallgatónak. Akinek nincs még lezárt féléve az Egyetemen, neki automatikusan 0 pontot számol a rendszer, ez utólag manuálisan kerül korrigálásra.

Ebben az időszakban kell jelentkeznie azoknak a hallgatónak is, aki a 2017/18-es tanév keresztféléves MSC-s képzésre felvételt nyertek.

Az egyetem felvételi eljárásában most résztvevő Msc-s jelentkező hallgatók (tehát akik január 24-én tudják meg a felvételi eredményüket), a kollégiumi jelentkezési időszak alatt a rendszerbe bekerülés miatt, előreláthatólag 2018.01.26-tól tudnak majd jelentkezni. A jelentkezés időpontja nem befolyásolja a kollégiumi eredményt (vagyis nem a jelentkezés sorrendje, hanem a felvételi pontszám a mérvadó).

Eredményhirdetés várhatóan: 2018.01.30.

Jelentkezés módja:

Jelentkezni interneten keresztül a Neptun rendszerben lehetséges a meghirdetett időpontban, hasonlóan a tanévi kollégiumi jelentkezéshez.

Jelentkezési segédek

Felvételi pontszám számításáról információt, az alábbi linken találhat:

*Figyelem! Az oklevél átlag nem azonos az oklevélben szereplő minősítéssel! Az oklevél átlag egy két tizedesjegyre kerekített szám, amely az oklevél minősítésének alapját képezi (pl. szigorlatok, szakdolgozat, államvizsga jegyeinek átlaga). Erről szóló bejegyzés a Leckekönyvben lehet. Ha ott nem találja, vagy nem biztos benne, hogy a megfelelő bejegyzést találta meg, keresse fel egyeteme Tanulmányi Osztályát, ahol tudnak adni Oklevél átlag igazolást.

Azon hallgatók, akik jelentkezéskor a kollégiumban laktak, és felvételt nyernek, ők maradnak a jelenlegi szobájukban, nincs szükség külön beköltözési adminisztrációra, de jelentkezniük kötelező.

Az újonnan beköltöző hallgatók, a kiköltözések függvényében folyamatosan tudják elfoglalni a kollégiumi helyüket.

Fontos információk:

A következő félévre érvényes kollégiumi férőhellyel rendelkező hallgatók (tehát a jelenleg is bent lakó hallgatók) nem jelentkezhetnek a pótjelentkezés alatt, azzal a céllal, hogy egy másik kollégiumba kerülhessenek.

A beköltöző hallgató a beköltözéssel vállalja az egész féléves kollégiumi díj befizetését függetlenül attól, hogy a félév befejezése előtt kiköltözik.

A fizetés továbbra is a Neptun rendszeren keresztül történik.

Azon hallgatók, akiknek a lakhelye és a kollégium közötti távolsága kevesebb, mint 30 km, nem jelentkezhetnek kollégiumi férőhelyre.

Az első,- és felsőéves felvétel a szabad férőhelyek arányában történik, a mostani jelentkezésnek várólista megújító szerepe is van. A tavaszi félévben ez a lista lesz a mérvadó a várólistát illetően.

Kérjük, csak abban az esetben vegye igénybe a kollégiumi férőhelyet, ha a 2017/18/II. félévre aktív státusszal az egyetemre beiratkozik.

A sikeres felvétel esetén, amennyiben nem kívánja elfoglalni a kollégiumi férőhelyét, legkésőbb 2018.02.05-ig jelezze felénk, a Neptun rendszeren keresztül a kollégiumi férőhely lemondása kérvénnyel. Neptun rendszerben a kérvények között megtalálható lesz a nyomtatvány a jelentkezés kezdődátumától.

Bármilyen győri kollégiumi jelentkezéssel kapcsolatos kérdés esetén a kollegium@sze.hu címen kaphatnak segítséget.

Bármilyen mosonmagyaróvári kollégiumi jelentkezéssel kapcsolatos kérdés esetén a mek.kollegium@sze.hu címen kaphatnak segítséget.

 Beköltözés

Hegedűs Gyula kollégium és Multifunkcionális épület

A kollégiumba való beköltözés az eredményhirdetést követően a Kollégiumi irodában lehetséges az alábbi időpontokban, csak munkanapokon (hétvégén nincs hallgatói ügyfélfogadás):

hétfő-csütörtök 09:00-11:30


Külső Kollégium

A kollégiumba való beköltözés a T/II. emeleten található Vezetőségi irodában lehetséges az alábbi időpontban, csak munkanapokon (hétvégén nincs hallgatói ügyfélfogadás):

Kedd 08:00-10:00, Csütörtök 14:00-16:00

A külső kollégiumba felvételt nyert hallgatók a Hegedűs Gyula Kollégium irodájában is be tudnak költözni a meghirdetett időpontokban.

 

Cserháti Sándor Kollégium (Mosonmagyaróvár)

A kollégiumba való beköltözés az eredményhirdetést követően a Kollégiumi irodában lehetséges az alábbi időpontokban, csak munkanapokon (hétvégén nincs hallgatói ügyfélfogadás):

hétfő-péntek 09:00-11:30

Galéria

Egyetemi Kollégium Eseménynaptára

Finanszírozási forma módosítására jelenkezés 2018. április 23. 06:00 - 23:55
Szenátusi ülés 2018. április 23. 14:00 - 16:00
Egyetemi TMDK és Tehetségnap 2018. április 25.
Munkaszüneti nap 2018. április 30.

Térkép

Térkép