Kollégiumi tájékoztató

Kollégiumi bentlakás feltételei

Kis fogyasztású háztartási berendezések behozatala a kollégiumba:

Az elektromos hálózat terheltsége, egyes tűzrendészeti szempontok miatt, és az áramfogyasztás volumenének érdekében bizonyos tárgyi eszközöknek szigorúan tilos a behozatala a kollégiumba. Ezt az év folyamán többször ellenőrizni fogják.

Az alábbi eszközök behozatala tiltott:

Külső kollégium:

  • Hősugárzó
  • Merülőforraló

Központi kollégium:

  • Mikrohullámú sütő
  • Rezsó / főzőlap
  • Hősugárzó
  • Merülőforraló

A központi kollégiumban minden épület minden emeletén található konyha, melyben főzésre alkalmas eszközök vannak kihelyezve, mint mikrohullámú sütő, főzőlapok, illetve mosogatók. A központi kollégium esetén, ha valaki mégis a szobában szeretné használni a mikrohullámú sütőjét, annak 1 500 Ft/félév/szoba többletáram felhasználási díjat kell fizetnie, melyet fogadási időben a K3/108-as adminisztrációs irodában tehet meg.

Internet

Internet igénylési lehetőség van, melynek díja félévenként 6.500 Ft. Lehetséges 1 hónapra is előfizetni, ami 2.000 Ft-ba kerül. További információ olvasható a https://internet.sth.sze.hu/ oldalon.

Dohányzás

A kollégium egész területén (erkély, lift, közös WC, konyha, folyosó, társalgó), és a szobán belüli dohányzás szigorúan tilos!!!
A külső kollégiumi szobák füstérzékelőkkel vannak felszerelve.

Mosási lehetőség

A kollégiumban lehetőség van mosógépek használatára. A Hegedűs Gyula Kollégiumban a K2-es épület 2. emeletén, Külső kollégium esetén a T épület 2. emeletén található egy-egy mosókonyha, ami szárítógéppel is felszerelt. A gépek 100Ft-os érmével működnek.

Biometrikus azonosító - térfigyelő rendszer

A kollégiumokban biometrikus azonosítóval működő beléptető-rendszer szolgál a belépők azonosítására, továbbá a törvény által felhatalmazott területeken térfigyelő-rendszer működik (68 db éjjellátó kamera). A biometrikus azonosításhoz hallgatói kártyát kap minden beköltöző hallgató. 

A kártyarendszerről bővebben az alábbi linken olvashatsz!

Parkolás

A külső kollégium sorompóval zárt parkolóval rendelkezik. A sorompó nyitásához kapunyitó igényelhető a T-épület II. emeletén lévő vezetőségi irodájában 5.000 Ft/tanév kaució ellenében!

A  központi kollégium közvetlen közelében számos parkolási lehetőség van, mint a kollégiumok mögötti parkolóhelyeken, mint az egyetem környékén.

Közlekedés

Helyközi járatok
Bővebb információ kérhető vasúton való megközelítéssel a www.elvira.hu -ról, illetve busszal való megközelítéssel kapcsolatban a http://www.menetrendek.hu/ oldalakról

Győri helyi járatok
Bővebb információt a helyi közlekedéssel kapcsolatban ide kattintva találsz!

Galéria

Egyetemi Kollégium Eseménynaptára

Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) 2017. július 23. - 2017. július 30.
Nyári ügyeleti rend 2017. július 27. 00:00 - 2017. augusztus 20. 23:00
Munkaszüneti nap 2017. augusztus 20. 00:00 - 23:55
Bejelentkezés a 2017/18. tanév I. félévére 2017. augusztus 23. 06:00 - 2017. szeptember 2. 23:00

Térkép

Térkép